KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, September 19, 2012

Nak Wat Business Apa???

Assalamualaikum....

Mingu ni rasanya blm updates lagi aku punya blog.Mesti korang trtunggu-tunggu apakah citer terbaru cik nor minggu ni.Tp masalahnya cik nor tak de citer nie mcm mana nak share ngn korg erk?blurrr..jap...:)

Ooo..pasal tajuk tu erk...begini citernya...cik nor ader lah beli something yg mahal.Tp xleh nak citer lagi kat cni..klu dah dapat nnt leh la share ngn korang kat cni.Bukan kedekut tp tkut tak jadi kenyataan.huhu.Doa2kan moga semuanya berjalan ngn lancar..aamiin...

So, klu beling barng2 yg mahal2 nie korang pn fahamlah mestilah duit gaji pn tak brapa nak ckup.Tu lah naper cik nor tulis tajuk dia mcm tu.Agak2 korang business apa yg boleh buat secara on9 n part time kat umah tanpa menganggu kerja2 ttp cik nor kat opis.huhu..

Cik nor igt nak wat business keropok segera online.Mcm mana pendapat korang?Agak2 snang tak nak bapasaran kat blog nie.Harap2 korang blhlah bg pendapat n sokongn kepada cik nor.Apa2 business yg korang nak cadangkan blh lah tgglkan kat shoutbox or kt komen cik nor tu.Cik nor nie dok kat klantan tp xthu nak berniaga apa...huhu...klu korang nak apa yg korang berknan kat Kelantan jgn lupa order ngn cik nor yer...:)

Oklah...cik nor stop cni dlu..Lain kali cik nor tulis panjang2 lagi...babai..:)

Pssst......klu korang nak order  apa2 nnt cik nor bg diskaun la....:)

    

6 comments:

  1. cik nor cuba jual emas pulak... pompuan kan suka emas... ;)

    ReplyDelete
  2. Puteraduyong...:Huhu...kna guna modal yg bnyak la..nak wat business kecik2 jer dlu..:)

    ReplyDelete
  3. lesen cuma rm98. boleh berniaga di 84 buah negara yg ada Herbalife. interested nk tau lanjut boleh tinggal contact kat form yg sy letak kt blog sy. thanks. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...