KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, September 26, 2012

MAK DARA SILA SAMPAIKAN UCAPAN SAYA

Bicara Mak Dara


Pagi aku godek2 blog kak mia lia so, aku terjumpalah segmen mak dara nie.Aku tak kira mak dara bg aku join ker tak tp aku ttp nak join jgk...harap mak dara tak marah aku..haha...Mtk izin nak join mak dara...:)

Ucapan aku:
1. Selamat Berkenalan Kepada Semua Blogger
2. Selamat Hari Lahir Kepada  Cik Norfarizan Asaary
3. Bank kenapa ko tak luluskan loan aku???
4. Siapa nak kawen ngn aku....hehe
5. Diet, Diet & Diet
6. Miss My Family So Much

Ermm..dah siap ucapan aku..entah btl ker tak mcm tu pn aku tak thu lah.Aku rasa mak dara pndang sblh mata jer baca ucapan aku tu..haha..

kawan2 yg nak join jgn lupa klik kat banner mak dara tu.Kat cni ada cara2 nak join segmen nie...adios

10 comments:

  1. uishhhh tak marah langsung mak lagi sukaaaaaaaa.. betul lah caranya tu.. kiutttt je ucapan tu likeeeeeeeeee.. nantikan keputusannya nanti ye ;)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. ucapan untuk bank ada eyh
    haha
    lama x datang sini

    ReplyDelete
  4. Aimi Syahirah : salam perkenalan kembali..InsyaAllah...

    ReplyDelete
  5. Pricess MoMoy : Yup...nak wat loan dia tak luluskan..haha...thank singgah

    ReplyDelete
  6. Princess Momoy:tu..lah tp nak nak msk pnjara..haha

    ReplyDelete
  7. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/mak-dara-sila-sampaikan-ucapan-saya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...