KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 27, 2012

Khamis Yang Suram...:(

Assalamualaikum...


Mesti korang pelik naper aku tlis tajuk entry aku kali lain drpd biasa.hihik..sebanar hari last day aku kerja untuk minggu nie,esok dah cuti hujung minggu....jangan jeles yer..(mcm org lain xcuti hujung minggu...haha).Nnt kita jumpa hari ahad yer ...xmo rindu2 cik nor yer (perasanlah plk ada org rindu aku..padahal org lagi meluat ader la..haha)

Apa yag aku nak karut hari nie pon aku tak thu lah.mmg otak dah blank tak der idea langsung.Kepada yg ajak aku join segmen mereka tu..maaflah klu aku tak follow...buka perasan glemer tp tak der moodlah nak join segmen coz every ader jer segmen2 baru...Maaf banyak2 yer..thanks banyak2 krna sudi ajak saya....:)

Hah..dalam entry sblm nie aku ada note kat bawah tu sapo certuah dia followers aku yg ke-150.Tadaa..nilah tuannya ijaufroggy.Klu tak silap puan empunya blog nie lecturer architecture....Klu salah maaf yer puan punya blog..hehe..Klu sapa2 yg nak layan blog dia yang best tu leh la klik kat nama dia yg berwarna hijau tu..hehe..

Hari tak der gambar best yang nak post kat cni..tunggu aku blik kg dlu mana thu ko ada gambar2 best yang blh aku snap n share ngn korang kat cni.Ada citer best saya tulis lagi yer...daaaaaa



psst...bla nak dpt followers ke-200 nie????

4 comments:

  1. untung dia
    dapat iklan lagi dari dear normi =)

    ReplyDelete
  2. Pricess Momoy..: nak iklan kan jgk ker blog awak?blh jer...hihik

    ReplyDelete
  3. bila masuk blog2 nieh.. tiba2 wa rasa cam lemas.. Hahaha... cam dok dalam air.. Hehehe.. ada buih2 gitu.. Akhz! ^_^

    ReplyDelete
  4. crew Fathi:haha....igtkan sebb apa td...thank coz follow saya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...