KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, October 1, 2012

Decoration At My Room..:)

Assalamualaikum dan selamat pagi semua....

Ermm....sopan aku pagi nie...before wat kerja...so aku crlah mood dlu dgn menulis blog..tak nak tulis panjang2 pon hari nie,,,tak der idea sesangat nie.Hari aku nak tulis ikut apa jer yg kuar dari kepala otak aku yg tak brapa nak btl nie..huhu...

Perghh...tajuk entry hari decoration at my room.Mcm best kan???tak mmg sgt2 tak best....haha.Korang jgnlah gelak bla korang tgk apa aku buat kat dinding bilik sewa aku.Dgn idea yg tak brapa nak kreatif aku decorate lah bilik aku yg entah apa2 jadinya...Mesti korang prasan dari mana aku dapat bnda alah yg aku tampal kat dinding tu...??korang igt tak entry aku sblm nie yang pasal hampers raya .Hah...korang g belek balik entry tu apakah yg aku tampal kat dinding tu...haha...

Sure korang gelak guling2 lah bila korang thu apa sbnarnya yg aku tampal kat dinding tu....Aku igt nak buat mcm bntuk kubah masjid.Last2 bla member blik aku tgk dia ckap mcm huruf 'W'.So, dia perasanlah aku aku nak tulis nama dia 'Wanie'....haha...Buat cik wanie my roomate jagn marah yer bla baca entry nie...just gurau2 jer...mmg W for wanie..haha..(Ayat nak ambik hati...:),,)

Aku rasa tu buka decoration tp tu rsok ration...haha..tp oklah ...nak buang sayang so, aku gnalah idea tak kreatif aku untuk buat memenuhi ruang bilik aku yg kosong..(kosong bukan lagu najwa latif yer...)..tp masa buat bnda nie aku nyanyi gak..ahaks...

oklah..cukup stakat ni utk kali nie lain kali aku updates lagi..babai...

psst..tak der followers barula hari nie..huhu

8 comments:

  1. bukan tak kreatif... cuma perlu tambahkan lagi kekreativitian tu... ;)

    ReplyDelete
  2. Puteraduyong:ye ker?.leh bg idea tak nak tambh apa lagi..haha

    ReplyDelete
  3. rajinnye..hihi, linda pun x kreatif sgt. tp suke tgok hiasan dalaman dlm majalah or internet :)

    ReplyDelete
  4. haha..rajin tak kna tempat namanya linda..saya rasa tu hasil kerja yg tak kreatif langsung..haha

    ReplyDelete
  5. tue diaaaa..hehehehe..rajin bebenor tue. fyna pun jenis tak kreatif dear..ngah duk pk gak nak deco bilik tido tue. ^^;

    ReplyDelete
  6. Haha...idea tak kreatif la fyna...tlglah bg idea yg kreatif skit..hihi..slamat decoration blik fyna..:)

    ReplyDelete
  7. sama macam saya sayang nak buang benda2 kalau cantik,tapi saya simpan je tak buat deco2 pun.hee

    ReplyDelete
  8. mrs adam:ye ker?bgus gak tu...tp lama2 takut jadi sampah jer..huhu...saya wat deco yg tak kreatif blh la..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...