Breaking News

19 ramadan

assalamualaikum....

Wah diam tak diam kita dah hampir ke penghujung ramadan dah rupanya.Ermm..terasa sdih sgt2 ramadan bakal meninggalkan kita...Rasanya baru semalam jer kita start puasa.Bila tgk kalendar..Ya Allah...dah 19 ramadan dah rupanya....Dalam tak sdar bulan yg mula ini kan tinggalkan kita.Entah Ramadan yg akan datang kita dapat bejumpa lagi atau tdak...Moga Allah temukan lagi kita dgn ramadan yang kan datang..aamin

Rasanya dah oulls dah tak sabar nak sambut raya kan?mesti mcm persiapan dah dbuatkan?Ermm..korang baju raya brapa pasang thun nie?kuiah raya brapa jenis?langsir warna apa? Wah banyak pulak soalan aku kat korangkan...mana yang korang blh jawab korang jawablah..yg tak boleh korang abaikan jer lah..Buat2 macm aku tak pernah tanya soalan tu..haha

Baju raya aku thn nie bnayak pasanglah jgk aku tempah...Nak thu naper aku tempah banyak pasang..bkn sempat nak g beraya banyak tempat tp nak buat pakai kerja..haha.Pakai utk hari raya n trus buat baju kerja ok tak? Satu dalam dua..hihik..korang hadoo..mesti tak der kan?hahaha

Biskut raya plak aku buat melalui tel je.Just call...bila barang sampai hulur duit n bayar jer...haha.Cepat n duit pon cpt habis..huhu..mmg membazir...jagn tiru mcm aku yer(pesanan ikhlas dari normi nieza).Buat sndiri lagi berbaloilah korang..huhu

just thinking ptng nie nak berbuka puasa ngn apa lah...huhu...lambat lagi ber buka sbnar...drpada melayan mata yag mengantuk nie baik buat2 pk nak mkn apa ptg nie..haha....giler punya idea....

Aku dah tak der idea nie...stop cni eh...lain kali tlis lgi yo..:)



3 comments: