KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, July 22, 2012

Salam Ramadan....



Assalamualaikum.....

Firstly...aku nak ucapakan selamat berpuasa kpd smua umat islam dseluruh dunia.Walaupon agak terlewat skit tp aku ttp nak ucapkan jgk..hehe.Sorilah yer aku dah tak der internet..so, pinjam jerlah broadband org lain punya.Ni aku pnjam bos aku punya.Dari minggu lpas lagi dia bagi aku.

Dah lama benar aku tak menulis kat blog aku nie.Aku sbnarnya sgt2 bz sejak bertukar kerja baru nie.Tambahan plk internet kat opis plk tak der.Tambah ahrulah blog aku skarang nie.huhu.Nie pon aku curi masa aku skit untuk updates blog nie.Nnt korang tertunggu2 plk ape citetr terbaru aku...

Semalam hari pertama puasa.Dugaan besar dihari pertama bila aku tak blh tdo mlm pertama sahur.rasanya aku bantai durian banyak sgt...sehingga panas badan tak lelap sgt tdo..nak tdo lps shur pon tak lelap jgk..aku bgn awat kerja rmah macm biasa.After siap smuanya kakak aku ajak g round the world..haha/tak der lah jejalan nak cr lauk utk bebuka.Aku igt after g jalan kpala aku mkn ok.Tp...hanya Allah yg thu..makin sakit aderlah.Aku igt akak aku nak g kejap jer..huhu...kol 6.30 bru sampai rumah.Hadoii..migrain aku.Dkt2 nak berbuka aku bantai tdo..tak tahn sgt sakit kepala...Aku rasa mmg dah kuranglah pahala puasa aku semalam.huhu.

Tp alhamdulilah..after mandi  n telan penadol aku blh g terawih untuk mlm kedua....Syukur pada mu Ya Allah.....

Oklah aku stop cni dlu...lain kali aku tlis panjang2 lagi yer...babai..sayang korang smua...:)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...