KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 20, 2012

Lama X Updates Blog....

Happy Smi... 


Assalamualaikum.....

    Sori lah bnyak2 coz dah lama btl aku tak menulis kat blog nie.Klu ader pon aku just Join GA jer..Sekadar untuk memeriahkan suasana jer....haha.Menang tu tak pernah lagi lah.Tak der rezeki lagi lah tu kot.Cuba lagi lah yer Normi Nieza di masa akan datang...haha.Aku sbnarnya banyak nak kongsi ngn korang smua tp apakan daya kat opis aku skarang tak der internet.Klu skali skala aku terlepas guna internet tu bermakna aku guna yg org punya lah.haha
    Banyak jgkalah gambar yg terbengkalai dalam pendrive n galeri tel aku nie.Terlupa nak bawa balik pendrivelah.Lupa nak bawak kabel usb lah.Macam2 hal lah plk aku nie.Klu kat opis ader internetkan snang.Smua tu tak tertinggal...haha.Alasan aku jer sbnarnya tu...Nie aku balik awal n terasa nak datang cc n updates aku punya blog.
   Aku tulis lah aper jer yg keluar dari otak aku nie..haha.Aku balik awal hari nie bkn aper sbb bos aku ader tetamu.Klu dia tak der tetamu sure kol 6 bru aku leh kuar opis.haha.Jahat aku nie.mls aku nak layan bos aku.Hari2 kna balik lwt klu byar ot tak per gak.Nie free jer.Klu tempat kerja lama leh gak aku RM10.00 satu hari aku claim ot.haha.Perghh..mengata bos baru aku lah plk..tak baik tol aku nie...haha..Ampun bos..:)
   aku dah tak der idea nak tulis aper lagi nie.Aku stop cnie dlu lah...aku gambar best2 aku uploadlah nnt yer...babai..muahhhhh..:)

 

4 comments:

  1. pakai jer broadband bawa opis.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hello normi...stumbled upon ur blog from innit ;)
    keep on blogging ya! ill keep on reading...ecehh..
    take care! xxox!

    ReplyDelete
  3. sop: guna broadband tu blh tp mlm nak guna apa?kat umah mana ader laptop..haha

    ReplyDelete
  4. nia rashid:Thanks ya..reading my blog...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...