Breaking News

K.....Aku Bertunang

 Ermmm...Untung n bertuah badan...kawan aku sorang nie...Dulu ptus tunang skali ngn aku gaks.Tp ...alhamdulillah dia dulu jumpa jodoh baru dr aku.Aku??entahlah masih mencari dan terus mencari.Sampai bila pon aku tak pasti.Aku serahkan smuanya pada Allah S.W.T.
Tgk...meriah sungguh majlis tunang nie.Walaupon buat kecil-kecilan ramai jugaklah yg hadir memeriahkan majlis termasuklah aku.Tumpang2 glemer kat majlis org jer lah..haha
Aduduh....Sarung cincin oleh bakal mak mentua.Erm...igt yer kawan ku..awak tu dah kana ikt dah tak blh cr yg lain.haha.Aku blh lagi...5 skali msg pn blh jer...Opss...terlebih sudah....haha(psst..korang jgn bocorkan rahsia aku nie yer)haha
Inialah kawan aku yg bertunang tu.Aku snap muka dua dari jarak dekat.hehe.cun kan....Aku tak derlah se cun dia.Tp aku ala2 retis sikit bab kata Alongxp.haha. Sebenarnya takut tu tak der kna mengana ngn aku pon.haha.harap korang tak terpedaya dgn tjuk entry yg aku reka2 tu....Ampun n maaf andai buat korang tertipu(peace no war)...:p

Oklah kawan2 ku klu aku bertunang nnt aku post besar2 gambar kat my new entry yer....Doa2kan aku cepat bertemu jodoh yer kawan2...Aamiin...:)


Oklah aku stop cni dulu.....lain kali aku tulis panjang2 lagi....sayang korang smua.....muahhhhhh

8 comments:

  1. bkn saya lah awak...kawan saya tu yg bertunang..:)

    ReplyDelete
  2. Aku dan semua rakan sekerja akan doakan agar cepat bertemu jodoh.amin...kekekeke

    ReplyDelete
  3. Insyallah moga bertemu jodoh..mungkin akan dpt yg lebih baik lagi..

    ReplyDelete
  4. hanif idrus: thanks..aamiin..:)

    ReplyDelete
  5. faizal@pejay..:bkn sy yg tunang tu..hihik

    ReplyDelete