Breaking News

Teman Tapi Mesra..:)

Assalamualaikum....

Lama benar aku tak menulis kat blog nie.ermm..klu blik gamaknya dah berhabuklah..haha..Bnyak citer aku nak kongsi ngn korang smua tp aku tak masa nak menaip.Lagi pon kat opis tak der internet.So, kau nak guna internet kna singgah cc lah jawabnya...huhu..Cian aku kan..:)

Mesti korang tertanya2 knapa tajuk entry aku Teman tp mesra.Begini citernya.Dulu masa muda2 remaja aku ader kawanlah nagn sorang mamat nie.Msa tu aku kerja R&R tlong kakak aku ader kdai makan kat ctu.Setahn jgklah aku kerja ctu.Then aku baiklah ngn sorang mamat nie.Dia technian kat R&R tu.Not badlah orgnya..Nak buat mcm mana jodoh nak kerja kat R&R tu tak panjang.Akak aku tak dapt kontrak baru.Then kontrak lama last 2006.Then aku pon terputuslah nak berjumpa ngn dia hari2.haha.Aku nie jnis suka merantau.Hampir enam thn tak jumpa.Mlm 19 feb 2012 aku berjumpa kembali dgn dia..Ermm..dia still mcm dulu2 gak..hehe.....

Oklah klu korang nak thu citer seterusnya...tunggu entry aku yg akan datang..haha...:)

Oklah..babai...see u again...muahhhh

3 comments:

  1. jodoh panjang, kawen terus.. hehe

    ReplyDelete
  2. Khairiz:bkan akak yg jejak kasih tp dia yg jejak akak..ahaks..:)

    Myss Irah:Just teman tp mesra jer...haha

    ReplyDelete