Breaking News

Wadges oh wadges!!!


Assalamualaikum. Selamat pagi smua..:)

Mesti korang tertanya-tanyakan knapa aku post gambar ader wadges n tajuk entry kali nie pon aku gak kaitan ngn wadges.huhu...Begini citernya...Pagi bla entah...tp nie citer thn lps punya tp aku rewind balik ssb aku malu sendiri ngn citer wadges nie..haha..Aku tweet lah ngn si Eira Oshin..banyaklah citer klu aku tweet ngn dia..Macm2 bnda aku nak tanya dia tak kiralah pasal kehidupan,blog and apa saja yg ada kat fikiran aku nie.Mmg tak terlayanlah eira nie ngn  pelbagai pertanyaan aku..haha..jgn serik umtuk lyn akak yer eira.hehe
Sekali si eira nie tulis statement kat wall dia pasal wadges.Aku balas tweet dia.Aku tulis aku nak jgk.Dia tanya nak apa?Aku ckaplah wadges tu lah..Skali dia gelak...apasal plk si Eira nie gelak ?Aku silap tulis ker apa?Skali dia explain kat aku wadges yg dia tulis tu bkn wadges kat KFC tu...alamak habis tu apa?aku tanya balik si eira tu?Wadges tu sbnarnya mcm heel jgk sejenis kasut..tp wadges nie tapak dia lbar while heel nie  nipis n kecik tumit dia...hehe.Alamak malunya aku..igt wadges kat KFC tp kasut rupanya..haha
Klu org nak tgk mcm mana rupanya wadges tu Klik Sini..So, nak puaskan hati aku yg dah malu td..ptg tu aku singgah kdai sayur area umah aku, aku belilah ubi kntang n aku buatlah wadges sndiri...walaupon aku rasa mcm tak sdap tp blhlah dari tak der tu..haha..Klu korang tgk pon mmg tak menarik langsungkan....haha
Oklah cukup setakat ini dlu entry aku utk kali ini.Lain kali aku tulis panjang2 lagi yer...babai..muahhhhhhhhh

4 comments:

  1. hahha boleh plak akak citer pasal ni

    ReplyDelete
  2. haha..tak der idea nak tlis apa eira..sambil2 leh promote blog eira skali..haha

    ReplyDelete
  3. sekali tgk, macam kopok lekor je...

    ReplyDelete