Breaking News

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh


Syarat penyertaan? Dun wury sebab kita ikut konsep Giveaway yang lepas. So peserta giveaway yang lepas yang tak menang pon boleh join semula. Mana tahu rezeki kali ini kannn?

Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)


Itu syarat2 yg aku copy paste dari pemilik asal punya giveaway nie.Klu korang nak thu ngn lebih lanjut lagi klik jer kat banner tu.Korang leh tgk jgk hadiah yg di twarkan skali.Ermm..aku nak tagged kat saper erk?



Hope korang yg aku tagged nie singgah lah blog nie...hehe

No comments