KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, January 8, 2012

BLOGLIST BLOGFYNA 2012.

A. SYARAT-SYARAT BLOGLIST BLOGFYNA 2012
1. Tajuk entri ialah BLOGLIST BLOGFYNA 2012.2. Letak header BLOGLIST BLOGFYNA 2012 kat bawah nih dalam entri tersebut.
3. Tak salah nak follow atau tak follow blogfyna nih. tiada paksaan. (mata kelip-kelip sambil jari di dagu)
4. Tak payah tag kawan-kawan yang lain. Tag diri sendiri.
5. Tiada tarikh tutup.
6. Sila tinggalkan butir diri taw.
Nama : 
Nama blog :
URL Blog : 

Kepada blogger2 yg nak join jgn lupa click jer kat  SINI atas tu yer...selamat mencuba,...:)

5 comments:

  1. Jom join Hanif Blog Bloglist
    Check it out u in my bloglist
    Hanif blog bloglist
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
    Entri anda juga akan dilink ke bloglist

    ReplyDelete
  2. hye dear...tq sebab join segmen fyna taw..
    nih yang sayang lebih nih..
    :)

    ReplyDelete
  3. welcome fyna...sayang fyna jgk..:)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen sama. i follow u lah, haiiii

    http://chikimaruko.blogspot.com/2012/01/bloglist-blogfyna-2012.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...