KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, January 15, 2012

Bila Bos Aku Datang Site......

Assalamualaikum..selamat pagi semua...:)




Haha.Mcm kelakar jer tajuk entry aku kali nie kan?Nak buat mcm mana hari nie bos aku tiba2 jer ader kat site.Biasa aku sorg jer kat opis.Hari2 nie sampai2 opis tgk ader miscal kat phone.Igt saperlah tel aku pagi2 nie.Alamak bru nak check saper yg call.Tup2 tgk bos aku dah tel balik.Ermm...dalam hati aku Sure bos aku ader kat sni lah tu klu pagi2 dah cal aku.huhu.Mmg tak snang duduklah aku klu dai ader kat cnie.Smua kerja2 aku berkaitan internet sure smuanya tergendala..haha


Jahat aku kutuk bos aku.haha.Sori bos..sbb bos tu busy body sgt.Time aku free tak der nak srh aku wat kerja.bal aku banyak kerja ader jer dia nak srha aku wat itu n ini.Last minute plk tu..huhu.tu yg aku tak sukanya.Smua kerja aku tak brapa nak jadilah bla kerja last minute nie.huhu


Sementara dia g meeting kat opis PGA tu.Baik aku cpt2 updates blog aku yg tetangguh sjak td lagi gara2 kerja yg aku kna buat balik penambahannya.hehe.Sebenarnya bos aku srh clear opis sbnarnya coz kami nak kna pindah opis yg kecik jer.Opis nie PGA dah nak guna untuk blajar kelas agama.huhu.


Wah berkobar2 aku nak diet skarang nie.Alahamdulillah 2hr aku nak try tak sentuh nasi langsung.Dgn jayanya aku leh tdo ngn lena walaupon hanya berbekalkan roti @ biskut bersama scawan milo panas.Tp dalam hati aku sampai bla aku blh bertahan???Kan ader jgk yg pngsan nie.haha.Klu ada saper2 yg ader tips yg baik dan menarik untuk dkongsi bersama tentang diet nie leh lah komen kat bawah entry nie yer.hehe


Ermm..klu ada petua untuk kecikkan peha n lengan lagi bagus.Sharelah ngn saya...Tak salah rasanya berkongsi rahsia kecantikan nie.Itu pon klu ader yg sudi bertukar2 idealah..hehe.Bising plk org potong rumput nie.habis hilang idea kau nak ber blog.huhu.


Oklah aku stop sni dlu lain kali aku buat entry panjang2 lagi.hehe.Hope korang tak boring baca entry aku kali nie.Mana yg sudi jenguk2 blog aku nie thank you very much..Sayang korang smua..muahhhhhh


Ok..babai


Jaga Diri.Hiasi Peribadi

6 comments:

  1. hahaha... diet.. x yah laa..
    kalo btl2 nk diet kena la slalu exercise skali..
    baru jd... :)

    ReplyDelete
  2. haha..sampai hati..tak sempatlah nak exercise...balik kerja dah kol 5.30ptg..pastu skrang nie ptg slalu hujan,..huhu..smmpai hati..:)

    ReplyDelete
  3. adei kak normi jgn smpai tak makan nasi. better amik jugak nasi tp dlm kuantiti yg sedikit. pastu kalo takde masa nak exercise waktu siang, buat exercise waktu mlm. sy rasa x pelik kot. mcm futsal, batminton. paling koman pun treadmill. hehe :)

    ReplyDelete
  4. hehe..terima kasih cik ungu kamila coz bg nasihat n pendapat kat akak.akn akak cuba usahakan utk membuat exercise....sayang smua..:)

    ReplyDelete
  5. err..kalau nak diet, seeloknya amik breakfast, nasi boleh makan, tapi kurangkan kuantiti.. kalau malam takmo makan nasi takpe, tapi makan yg bersup2 ke..

    ReplyDelete
  6. ermm...ok..akn saya ikuti petua ini...terima kasih yer...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...