KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, March 23, 2011

LUAHAN HATIKU.....

Assalamualaikum..
Hari nie aku mmg rasa tak puas hati btl dok kat ofis.aku rasa mcm nak berhenti pon ader klu bginilah keadaanyer.Rimas aku dbuatnya.Begini ceritanya....ada seorng mamat kat tempat kerja aku nie...gila ker merang ker pon aku tak thu lah....dia dah berkahwin sbnarnya.Tiba2 meluah perasaan konon nyer sayang kat aku.Eii...Nauzubillah aku mmg dah tanam kat dalam hati aku aku tak akan bcr calon suami dr kalangan suami orang.Mati hidup balik pon tak mungkin...InsyaAllah.Hari2 nak meluahkan kat aku yng dia sayang kat aku.Bkn aku takut terpikat tp faham2lah awak dah berkahwin anak pon dah besar2.ader hati nak tambah 1 lagi.Klu rumahtangga tu kuat tak per nie tak yg pon tak terjaga.Solat liama waktu pon entah ke mana....Ader hati nak ikut sunnah Rasul.Sedarlah skit.huhuk.Sekurang-kurangnya bakal suami aku tu solat 5 waktu tak pernah tggl.Mudah-mudahan.Ya Allah Kau jauhilah hambamu ini dari segala bahaya,bala dan segala unsur kejahatan.Amin

Monday, March 21, 2011

APABILA AKU MALAS NAK MSK UTK DINNER.....:)

 Ulam kacang botol......
 Nasi putih..........
 Telur rebus yg dmkn bersama kicap n cilu potong...........
Acar mentah timun.....

Assalamualaikum....
  Hari aku tak der benda yg nak story kat cni.So,aku uploadlah gambar mkn mlm aku yg bla punyalah.Ini lah menunyer bla aku mls nak msk.Very2 simply but suitable for night food.Ala2 mcm salad gtu.tp ader nasi gak.Ahaks.Tu lah sebb nya bdan aku tak naik walaupon aku mkn 3x shari...sebb mlm nyer aku mkn mkanan yang tak berminyak.Mlm2 aku suka msk yg simple2 jer mcm ikan kukus,ikan singgang,sayur pon masak air mcm tu...klu taruk minyak pon just nak tumis bawang jer.Itu lah rahsia aku naper aku kurus krang nie.Mlm2 mmg nasi aku tak blh tggl.Dah jd satu kemestian.klu tak mkn nasi sure tak blh tdo ;punyalah.Huhu.Dah mcm org kg dah aku nie,hahah.Oklah aku stop sni dulu lain kali aku story mory yg lbh best lagi.ku undur diri dulu yer...see u again....wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...