KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, March 16, 2011

AKU YG FREE FROM TASK.....:)

Assalamualaikum .....
 Hari sebenarnya hari kira gaji gaji.Pagi td aku dah ciap kira tp bos aku tak der so kerja aku kna tunda sampai dia dtglah.Huh....inilah kerja paling aku mls klu tunda2 kerja.Klu dia sampai hari Jumaat hari Jumaatlah bru siap sepenuhnya kiraan gaji aku tu.Bukan aper kebanyak kongsikong aku bnyak wat ot so nak kira jam kerja diaorang tu kna tggu tanda tangan dari bos aku dulu.Klu bos aku tak sign bermakna ot tu kat tak der makna lah...huhu.Aku dah boring tak thu nak buat aper.aku updated lah blog aku yng tak seberapa nie.Nak lyn fb tak der org lyn aku lak...haha.Tak der lah Fb lembab mcm ciput babi.Mls aku nak lyn.Skarang nie aku lbh suka lyn twitter dr fb.Sebb twitter lju n cepat.Lagi pun kat fb mcm2 perubahan yg dia buat.pening aku dbuatnya.Ha...satu lagi aku nak tanya kpd yang der blog kenapa gambar bla nak upload kat blog kna one by one not all macm dulu?Dulu klu nak upload gambar all blh mask trus skarang nie kna msuk one by one....pelik tu....huhuk.Past tu satu lagi klu nak tlis bawah gambar yang kita upload tu kna add kapsyen lah plk.wah nie mmg btl2 dah upgrade mcm fb.Tak per lah asl ader kebaikan utk penulis2 blog amatur mcm aku nie.aku tgk org lain punya blog cantik2 smuanya.Aku punya blog berterabur mcm tulis kat dlm diary lah plk...hahaha.Oklah aku stop dulu lah dah abis adea nak tulis.Lain kali klu ader citer best or gambar best2 aku updated lagi erk.Babai...wassalam.

Tuesday, March 15, 2011

Hehe....inilah aku.Gambr terbaru yg di ambil 2-3 hari lps.Apa mcm cun tak....hahah.Nie gambar aku masa kenduri kahwin k.ina.Alah pasal kenduri kahwin yg aku citer dlam catatan yang lps...nie kat rmah k.ina...kat n9.
Ini adalah kumpulam kompang belia 4B simpang durian.tema diaorng punya team warna oren.Diorang nielah yg mengiringi k.iNa sejak mlm berinai kecil hinggalah hari persandingan.Best jugk kumpulan nie main kompang.
Ini antara hantaran dr k.ina utk suami dia.aku dgr2 citer gubahan nie k.ina buat sendiri.Cantik jgk jgk kan walaupon simple.Klu bg aku buat sure tak jd mcm nie.Jadi lain mcmlah jawabnyer.hahah
Ini lah bestfriend aku.aku tumpang diornglah g kenduri kahwin k.ina.klu diaorg tak der alamk tak pergilah aku....hihik.Tq vm maya n amoy.muahhhs
Ini adalah hantaran yg siap dan tunggu masa utk d tkar denagan yg pihak lelaki punya..Yang belah lelaki aku tak tgk warna aper.Tp yng belah pompuan pink color.hehe
Ini gubahan yg paling aku suka sireh junjung.Aku dgr moy kata bunag ros tu bunga hidup.Tp aku tak tergerak plk nak pegang or sentuh bunga tu.Klu dia kata hdup mmg hiduplah tu....hehe.Bungan nielah jadi gambar profile aku kat fb....jgn marah k.ina.
Ini adalah menu yg dsediakan dtempat kenduri tu....punyalah bnyak aku ambik.Last2 membazir jer aku mkn tak habis sbb lauk yang diaorang masak tu tak memenuhi citarasa aku....tawar skit....hehe.Orang lain ok coz diorng ambik sambal belacan n ikan masin aku sambal belacan tak blh makan n ikan kering plk aku lupa nak ambik....huhuk
Amoy ngn maya nie sbanarnya dah mkn tp smpat lagi aku snap gambar diaorng tu...saya nak msuk kan dlm blog aku nie lah.Say cheese amoy n maya....:)
Inilah pelamin kak ina pink color gtu.....Cantik....I like....:)
Inilah pengantinnya.Yg sudah siap d solek.Cantik kan?Ermm...tak sabar aku nak kahwin jgk....hahaha
Aku ngn k.ina sblm k.ina kuar dr biliknyer.Masa nie aku rasa k.ina tak ready lagi kot koz kepaladia jauh dari aku.hahaha
Ha...yng nie baru ready.Cantik bangat gambrnya.Yang mana cantik aku or penagntin tu.....hahhaha
K.ina berarak menagmbil husband dia yng baru sampai.Aper2 pon saya ucapkan selamat penganti baru k.ina semuga kekal hingga ke anak cucu.Amin.Enjoy sgt2 le jumpa member2 lama..bila lah lagi nak jumpa diorng tu.I miss u all....that all for today.Next time i'm story again.Babai.assalamualaikum.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...