KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 23, 2011

HOBI TERBARU AKU...MENGUMPUL SHAWL N INNER :)




Inilah hobi terbaru aku dan tudung kegemaran aku untuk pergi mkn angin ke mana2.klu ke tempat kerja tudung utama ku hanyalah tudung bawal.Sgan plk pakai shawl nie g ofis tkut org kata aku nie alim plk.hahah.Sebenarnya ader lagi shawl aku tp tak msuk dlm gambar nie sbb adik aku dah rembat.Nnt klu ader yg terbaru aku upload lagi kat blog aku nie.Klu ader saper2 yang berkenan yg order shawl ngn inner nie jgn lupa pm aku kat fb yer.Harga dia tak der lah mahal sgt semuanya berharga RM10.00 setiap satu.....murah sya ckap kat awak....hehe.Oklah saya break cni dulu lain kali saya tulis yang lain plk.Babai.Assalamualaikum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...