KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, January 31, 2011

TUDUNG BAWAL YANG MENJADI KESUKAAN KU......

                                           Aku mmg seorang penggemar tudung bawal.....yg nie RM50.00
                        klu ader sapa2 berkenan nak tempah tudung bawal yang cntik2 sepertio dalam gambar nie jgn lupa contact2 saya yer......................yg nie pon RM50.00 jer
Ini contoh tudung bawal dari Padang Indonesia,kat malaysia pon ader.....klu nak order jagn malu atau segan komen2lah kat blog nie.......Yang nie harga lbh kurang RM50.00

31/01/11

                         Gambar kain-kain sulam nie aku dapat masa aku g melancong kat Padang indonesia.Cantik-cantk kan.Klu aku beli kain2 nie n jualkan kat cni agak2 laku tak???huhuk





                                                   Kain yang warna biru nie paling aku suka tak thulah naper....hihik

Sunday, January 30, 2011

30/01/11

assalamualaikum......................
wah2 hari nie aku free lagi....tak thu nak wat aper.lagi pon bos aku tak der tak msk2 ofis.ngular lbh pd aku kot.hahhahah...skarang tgh mesti  aku pening kpla.tak thulah knapa.may b malam2 aku tak bleh tdo kot.aku klu terjaga mlm mulalah tak blh tdo balik.nie gara2 angin kuat sjak 2 3 4 hari nie lah.rmah aku sewa tu dah lama so tingkap dia pon dah longgar.bla ngin kuat skit mulalah berbunyi macam2.aku nie jenis yg peka pada bunyi so klu bunyi bnda pelik skit pasti aku terjaga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...