KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, January 29, 2011

29 Januari 2011

assalamualaikum
sebenarnay aku boring nie dok kat ofis sorang2 tak thu nak wat aper....so aku lyn lah blog aku nie....kerja berlambak tapi aku mls nak wat tak der mood.org lain semua tak thu ke mana..aper aku nak tulis kat blog aku pon aku tak thu.hihik....yang penting aku nak updated aku punya blog jer....hihik.....mlm2 skarang nie aku tak lelap sgt tdo....mcm2 bunyi ade kat umah aku.tension aku....angin plk kuat kat cnie.....datng kerja pon pening2 coz tdo tak cukup.huhuk

Monday, January 24, 2011

23 Januari 2011

assalamualaikum.............
lama btl aku tak menulis kat blog nie.....mls sebenarnya nak menaip.aku sebenarnya dalm mood malas.bkn aper komputer aku wat hal nak wat kerja pon tak senang.....benci btl aku.....apa2 hal layn blog aku nie lagi bagus....aku ader baca kat fb.....org ader blog sendiri blh kaut wang berjuta ringgit....btl ker?aku ader gak blog tak duit asyik kuar jer tak der pon yang masuk.....hahahha....entahlah blh cara ker tak aku pon tak thu.yang aku tahu Rezeki itu datangnya dr Allah....hanya kita yg perlu berusaha untuk mendapatkannnya.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...