KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 27, 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011




Jom lah join kawan blogger ku....mana thu korang akan lbh glemer past nie..haha
Aku just nak cuba jer.xtahu lah btl ker tak cara aku buat nie...aku tgk Cik Eira Oshin buat so aku ikut jerlah..haha.Jangan marah yer eira...:)

7 comments:

  1. entri dah ok. nak britau, url entri ni tak sama dengan yang dikomen di entri segmen.

    satu lagi, mia tak jumpa kotak shoutbox kat mana? kalau tiada sila letak ya...

    ReplyDelete
  2. oooo..ye ker?nnt saya edit balik...huhu

    ReplyDelete
  3. kotak menjerit (shoutbox) di mana pelawat-pelawat kita boleh meninggalkan mesej mereka secara langsung di laman blog. Ia adalah sama seperti untuk berbual, tetapi mesej juga disimpan seperti dalam buku pelawat.

    pendek kata, senang nak tinggalkan jejak supaya tuan punya blog tahu sapa yang datang dan boleh balas kunjungan mereka nanti.

    search saja shoutbox kat gooogle, pilih satu yang free, register dan letak codingnya dalam blog ini.

    ReplyDelete
  4. mia guna http://ishoutbox.com. selamat mencuba!

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-61 yang join... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...