KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, December 20, 2011

Create Arts Furniture

 Wah..yg nie lagi kreatif....drawer siap ader spring tambhan lagi kat atas...Ko adoo....hehe...oklah korang lynlah gambar2 creative furniture nie ye....aku tak der idea nak menulis hari nie....hehe...klu der idea aku tulis ptg nie..klu tak der korang laynlah gambar2 nie sampai ker esok...haha


 Hari nie aku mls nak menulis....so korang layn lah gambar perabot2 kreatif yg aku jumpa dalam email aku.Cantik  n craetive kan?model yg dok kant tgh2 tu pon comeyy.....aku suka tgk budak tu cute sgt,,,,hhihi


Yang nie plak laci yg siap blh gantung...ermm leh jimat ruanglah klu mcm ni...hihi




Oklah....see you next entry......babai..assalamualaikum.....muahhhhhhhhhhh

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...