KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 13, 2011

Hari Penat Ku....:(

Assalamualaikum...


Wah dah lama btl aku rasa tak menulis kat blog nie.Bukan mlas or tiada idea tp aku tak der masa yg sesuai nak menulis.Masa sentiasa mencemburui aku.huhu.Hari ini dalam sejarah bla aku kna ot smpai kol 3.30 pg.tak pernah2 aku buat dalm hidup aku.Walaupon tdur hanya 3jam. tp berbaloi smuanya kerja aku...gaji pon alhamdulillah gaji pon lbh gak..ahaks.


Hari nie aku blh menulis jap coz boss aku g kedah.Dia nak g check kerja defect kat sana rasanya.huhu.Bguslah.g lelama skit...leh aku rilex puas2 walupon kerja msh menimbun kat atas meja aku...haha.Tp jgn lama sgt g bos nnt gaji dah siap kira sapa nak sign...huhu.


Nasiblah aku tak balik hari nie...klu tak haru kerani sorg lagi nak kna pos surat.Nationwide buat hal lah plk.Biasa hari khamis dia buka jer.Entah kna hangin belah mana satu hari nie dia tak buka langsung.Aduh...hangin satu badan dbuatnya.huhu.Tela bos aku ckp macm mana...dia srh aku g pos at bandar naik bas.Gilo ko haper...mcm lah aku thu HQ nationwide tu kat mana.Siap ckp kat aku leh g jalan2 kat mydin.huhu.Bnyak lah dia punya mydin...Balik kg lagi best dr g mydin tu...haha


Last2...aku tanya dia kat ABX express tak blh ker pos ?dia ckp bolhlah sama mcm nationwide gaks.HUhu.jauh nak kna rempits...nak tak nak kna rempits jgklah coz surat tu pnting nak kan sampai esok gaks kat HQ aku kat kajang.Akhirnya dengan rasa takut bawak motor jauh2 aku smpai jgk opis ABX express.Alhamdulillah.Moga2 esokm surat tu selamat sampai ke HQ aku.....:)


HUhu...yg paling tak bestnya...sampai ofis badan pnat gler....past tu perut lak berkeroncong..huhu..Nasiblah kerani srang lg tak mkn lgi.So,aku srh dia g beli mknan utk aku skali...haha.Habis nasi kerabu 1 bungkus n jus mangga 1 gelas mata mula laju...huhu.Seblm aku terlelap baik aku updates blog ...haha


oklah aku dah stanby nak balik nie.Aku stop cni dlu .Lain kali aku tulis panjang2 lagi...Babai...Esok aku balik kg.Tak thulah blh updates blog ker tak kat umah....Aku tak leh janji k....babai...muahhhhh

4 comments:

  1. tu dio pepagi mengedate blog pepagi...patut la semalam hilang aje hehehe...sian kak norm kena ot sampai kul 3 pg...

    ReplyDelete
  2. mana ader pagi...ptglah khai...time tu salah...haha.bla nak follow akaknyer blog?hehe

    ReplyDelete
  3. Bila boss tak de ni bestkan.... tak banyak gangguan,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mmg pon..mengular pon blh lbh skit..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...