KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, October 19, 2011

Celebrate My Bestday....:)



 Nie la rupanya kek hari lahir aku...hehe....nampak mcm bestkan?mmg best pon sampai mak aku akui ianya mmg best .Tak pernah lagi dia mkn kek yg rasa ising dia tak manis sgt.Dah nama pn kek tiramisu mesti lah tak manis sgt.Org jepun mana mkn manis2..ahaks....:)Tak ader org sponser erk...sdn bhd sponser...sedih akak...:)
 Walaaa...menu barat gtu.Ader fries,wages,ade sosej n nugget...ala2 mkanan budak2.....haha...Nak save budget konon tp tak dptnya.Bnda2 alah yg kat ats tu bknnya murah...Mahal mak aku kata...haha.Tp tak per lah skali-skala mkn tak salah klu berbelanja tu utk family kita.Moga Allah selalu memberkati rezeki yg kita dapat....aamiin
 Anak buah aku possing bersama hadiah yg bakal dberikan kpd aku...Apa kat dalam bungkusan tu?ehem2...rahsia...tunggu raya haji nie aku annoucelah aper ader kat dalam bungkusan tu yer....hehe
 Potong kek bestdaylah tu konon...gaya yg ayu dan sopan sutung gtu,...haha...Bergaya jer lbh....sbnarnya tak der apa2 pn...haha
Alamak...ader pengapitlah plk....pengapit yg bermuka masam koz tak dapat nak potong kek.Every org sambut bestday dia pn sibuk nak sambut gak.Tiap2 bulan dia nak smbut bestday....haha....Hadiah yg kecik sblh kek tu dari dialah...hihik...

Apa2 pon thank wat smua yg wish bestday....n yg balik hadia tu thank veru much....sayang korang smua....Muaaahhhhhh

2 comments:

  1. Birthday cik Nor ye.....
    Hepy Bezday cik Nor moga menjadi anak yg solehah dan cepat2 kawen...
    Tak pe kek beli sendiri lagi puas hati! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye okje..lama punya bestday nie..gambar baru tak der sbb dah tua..malu nak bergambar..haha....Aamiin..doa2kan lah ye..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...