KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, September 6, 2011

SUasAnA HaRi RaYa....


 Nie family Mak Ngah aku.Mak Ngah aku nie muda pada aku...hehe...Tgk anak dia dah empat org...Aku entah la bila nak dapat anak...kawen pn blm mcm mana nak dpat anak.haha.Yag kat hujung tu nenek aku...Satu2nya nenek yg masih ada....
 Nie k.lomg aku ngn anak daranya.
 Nie Family k.long aku.
 Ini pon sama daa....:)
 Wah2...k.long aku nie sempat lagi bergambar romantik ngn laki dia..ahaks...:)
 Brapa kali dah gambar family k.long aku nie???
 Nie lak family k.ngah aku...anak dia 4 org sbnarnya...sorng nangis2 tak nak ber gambar..tak thu naper...huhu
 Ini pon samalah.....:)
 Ini ponn.....
 Brapa banyak dah gambar diorang ni..haha
 Nie adik perempuan bongsu aku.besar sportlight kat pipi....haha
 Nie kitaorang tangkap ayah ...coz dia ssh sgt nak bergambar ngan kami.Siap kna pegang ngn k.long lagi tkut ayah lari...haha
 Nie lah adik-beradik aku....:)
 yg pon sama daa....:)
 Nie tukar camerawomen....so org lain plklah yg ambik tempat aku...:)
 This is my family.....
 K.ngah with my brother heri...:)
 Nie abg ipar aku...konon2 jaga nak tdo...padahal mata tgk kat tv jer...haha
 Ni family campuran...k.long,anak buah,adik ipar mak aku,sepupu aku n my mom....
 Nie pon sama cuma buang anak buah aku n sepupu aku jer...
 Nielah nenek aku....with my sepupu....Afiq...bulatnya mata dia....
 My mak ngah...so vogue gtu walaupon anak dah 4 org...haha
Nie family mak su aku...ma k su sori tak nampak muka maksu coz terlindung with anak2 maksu yg encem dan comey tu...hehe

Itulah gambar2 kami...semperna hari raya Aidilfitri 2011...selamat melayan gambar2 aku yg tak seberapa tu....hehe...babai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...