KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, September 14, 2011

CuTi-cUtI RaYa...:)







Gambar nie kitaorang ambik masa dalam perjalanan balik dari Pekan, Pahang.Kitaorang g hantar adik bongsu daftar kat Universiti Malaysia Pahang.Tuu dia mak aku...dah mcm mak datin posing dpt The Legend Resort.Oklah tu ma...sekali skala dapt possing...hehe

 Ni kakak aku ngn anak sulung dia.bkn main lagi possing skali tak nampak muka coz cahaya kat luar lagi terang dari fasl camera tel aku...hihik...Sori long muka o tak nampak...:)
 Nie anak dia yg bongsu.bukan main lagi possing dkt ketupat....like a model lah dik...
 Wah2 kakak n mak aku nie...tak habis nak possing...kat swimming pool pn diorang bantai possing gak..ahaks
 Tak habis2 lagi ka.long aku nie...pssing ttp possing kan long....
 Ehh2...terselit jgk aweks cun yg sorg nie...ayu plk tu bla bergambar..haha
 Amboi bnyak btl gambar ko long...mentang2 aku jg camerawomen...haha
 Wah berlatr belakangkan Pantai Cherating tu.....:)
 aku pon tak nak lpskan peluang gak...Cantikkan view kat blakang aku tu...:)
 Wah2...mak aku kemain lagi ader gak gambar dia kat cni...Well done my mom...good jobs...
 Cantikkan pemandangan Pantai Cherating nie....:)
 Amboi anak buah aku nie..possing ala2 bollywood gtu...
 Hah..ada jgk si budak kecik....naperlah rambut ko berserabai dik...haha
 Muka bdak tak nak bergambar....huhu
 Tak habis2 lagi si Athirah nie bergambar...
 Lorr...muka dia lagi.....:)
 Milky chocholate shakes...sdap sgt2 berbanding air buah yg lain.Yg lain semua tawar...tak der gula kot restoren nie..haha
 Nielah fresh orange yg btl2 rasa orange jer...tak der rasa gula skit pon...haha
 Chicken chop anak buah aku...Sepinggan Rm30...klu tak slap aku....mahal tol mkn kat cni...huhu
Nie katanya nasi goreng special...tp bla mkn mcm nasi goreng kicap jer rasanya..yg specialnya ader udang n sotong.Past tu dia taruk telur mata,keropok, n ayam goreng.Harganya blh tahan jgk RM20 hengget lbh gak....Cekik darah tol...huhu

oklah aku chow dulu...see u next entry....babai...muaahhhh

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...