KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, May 5, 2011

Rezekii masuk lagi....alhamdulillah

Assalamualaikum....
 Sebenarnya td aku tiada idea nak tulis n tak thu updates aper kat blog.Aku buka twitter tak benda best nak share....tgk kat fb pon sama....Last skali buka nuffnang n churpchurp.....tgk income kat nuffnang still sama mcm semalam....Ahh....boring bla tgk amount sama dalm acc.So Buka plk churpchurp....tgk2 kot ader iklan baru nak dshare...ermm...sama gak....dah 5 6 kali dok share bnda yg sama gak.Buka lak kat my account...ohh...wauuu...dia crdtkan lagi RM1.00...n my jumlah dalm acc skarng RM2.08 ....alhamdulillah....tak sampai sebulan rezeki msuk mencurah2....Cuma terkilan kat nuffnanglah pendapatan dia lembabla skit.....dah masuk 2 minggu tp bru ader RM0.15 jer dlm accaount.Nak kat tak updates status hari2 aku updates....Habis nak buat mcm mana lagi...tell me...tell me...huhuk.....Aper2 pon i like churpchurp...hehe.....Ok....itu ajer yg aku dapt tlis utk hari nie....tak der idea nie.....babai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...