KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, May 4, 2011

Finally......



Hari nie.....aku gumbira sangat dah dpt income pertama dr nuffnang.Bru jer semlam membebel hari nie dia dah krdtkan RM0.15 kat my acc nuffnang...alhamdulillah.....moga lps nie lbh banyak dia krdtkan dlm my acc...amin



Kempen

NAMA KEMPENBLOGJENISTARIKHBANDCTRJUMLAH
AirAsiaX Christchurch CPC SSnormi nieza blogsglobal_CPC10 Apr 2011 to 16 Apr 2011GlobalNA0.15
RM 0.15
49.85 lagi sebelum anda dibayar!
[Anda dimaklumkan bahawa RM 1 akan dikenakan sebagai caj transaksi ke atas penebusan bayaran yang dibuat. Sila beri tempoh 30 hari mulai akhir bulan untuk bayaran anda diproses dan dihantar.]

2 comments:

  1. nuffnang tipu arr dari bulan 2 sampai skang still rm22.25 . adehhh . update blog hari2

    ReplyDelete
  2. ye ker?saya tak thulah plk...coz baru jer join nuffnang nie...tp naper saya dgr ader yg blh dpt 2k satu bln....huhuk....tu macm excited join nuffnang tu...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...