Breaking News

BLOGGER FRIENDS FOREVER (BFF)

a) Siapakah rakan blOgger yg kOrg knal rapat Or baik?
alongxp
b) Nyatakan blOg sape yg kOrg suke masuk, sllu komen Or lepak?
kerabat astana
c) Lengkapkan slogan.. "Saya layak bergelar seOrang "BlOgger Friends FOrever (BFF)" kerana saya suka komen blog org lain n suka tanya org pasal blog n suka buat perkara kat blog walaupon sy thu ianyer tak btl...:).

4. Sila tag kepada 3 Org blOgger lain n make sure they'Olls tahu yg diOrg ditag..

zaidah
chinta -hati
nashilda

Kepada cik mira n cik diana btl tak apa yg saya buat nie.....hehe.....klu salah jgn marah yer.....:)

4 comments:

  1. bru blajar wat link...tak thu btl ker tak....hope jd lah.....hehe...tq coz sudi komen....:)

    ReplyDelete
  2. weh, ko tag aku ke? nanti2 lah aku jwb, hehe.. eden tengah malas ni

    ReplyDelete
  3. yup...nasib baca aku lupa nak ckp kat ko?cpt skit tkut ttp dia punya penyertaan...hehe

    ReplyDelete