KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, February 27, 2011

MENU MKN MLMKU..........:)




Inilah menu mkn malm ku.Nampak simple tpi penat gak nak masak tu.Orag tak kerja masak sambil pejam mata pon blh ciap tp aku yg kerja nie nak siapkna smua tu seksa rasenyer.Aper2 pon walau sedap ker tak sedap pon  aku mesti mkn gak.Klu tak mkn mlm aku tak blh tdo.Entah kenapa sjak 2 mejak nie klu tak mkn nasi mlm sure aku tak lelap nak tdo.Klu masa aku dok rumah dulu tak mkn nasi pon tak per.Sejak kerja nie bertukar plk ragamnyer.Dahla tu 3x sehari aku pon blh mkn nasi dlam sehari.huhuk...Gemuklah aku klu mcm nie.....aku sebenarnyer tak de idea nak tulis aper.so aku stop dulu lah...assalamualaikum...:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...