KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Saturday, August 14, 2010

14 ogos 2010

salam.hari nie dah hari ke-4 umat islam berpuasa.alhamdulillah aku dah banyak melakukan perubahan dalam hdup aku dlm bln mulia ini.aku dah tak banyak tdr bln puasa nie.....setiap hari aku habiskan stu juzuk al-quran n alhamdulillah blm tinggal lagi solat terawih.aku berdoa moga Allah makbulkan segala doa ku dbln mulia nie....amin.banyak perkara yang tak dduga dalam puasa ni berlaku.....tp aku anggap tu semua duagaan dari Nya.

Wednesday, August 11, 2010

11 ogos 2010

salam..salam ramadhan al-mubarak kepada semua.alhamdulilah kita masih dberi kesempatan untuk menyambut kedatangan ramadhan lagi untuk kali ini.hari nie first day puasa.banyak perubahan yanga ku lakukan dalm hdup aku.hari ni aku mula mengaji quran wak tuzohor.bisanya klu rehat aku tdr jer.insyaallah mlm nie akn ku habiskan 1 juzuk al-quran.masih ttp segar walaupun dah separuh hari puasa.moga Allah memberi keberkatan untuk aku bagi puasa kali ini.Amin.

Monday, August 9, 2010

09 ogos 2010

salam.hari nie macm tak de mood jer nk kerja coz badan rasa mcm nak dmm balik n kpala pun masih pening lagi.nie mesti penangan durian ptg semalam.best punya durian bayak aku rasa aku mkn semalam.lps magrib tak blh tahan pening sangat2.terus terlelap n kol 10 mlm bru sdar balik.tu pun kpala masih berdenyut2 lagi.adoiii....mmg powerlah durian semalam.balik umah hangin satu badan aku.brader sblah tu parking dpn pintu pagar umah aku lagi.dia ingat rumah aku share ointu pagar nagn umah dia kot.eii raso nak calar jer keto dia tu...tp sabar jer....samapi maso aku buatlah.hahhahah.balik umah igt nak restkan badan...aduh dai wat hal lagi.dia drill dinding nak wat apo lagi.hangin jer aku.rase mcm nak sound jer....tapi takut orng cakap aper plk....so aku diam  ajer.huhuhu

Sunday, August 8, 2010

08 ogos 2010

salam.hari nie tiada beza dalm hidupa ku....sama seperti harihari yang ku lalui sblm ini.cuma bezanya hari nie aku tak datang ngn moto coz moto ku masuk bengkel hari nie.entah bla nak sipa pun aku tak thu.klu tak esok.lusalah jawabnyer.cepat2lah sipa harapnye.nak best klu asyik nak mnumpang orang jer.kat sbl umah aku ader jiran baru.orang bujang ker dah kahwin aku tak thulah.tapi nampak mcm berlagak aje.tahulah aku g kerja naik moto buruk dia lak naik v6.tp ada aku heran.hahhahahah.dah la suka parking kat dpan pintu pagar umah aku.suka2 hati dia jer nak parking mna2.tak suka tol aku orang mcm tu.hhahahhah.wahatever pun malas aku nak lyn orang macam tu.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...