KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, August 5, 2010

05 ogos 2010

salam.ari ni aku tak berapa chat lagi.tapi aku gagahi kaki ku untuk ke tempat kerja.bkn aper.klu tak datang kerja mana nak dapt gaji.aku kan gaji hari.ader kerja adalah gaji.tak de kerja tak derlah gaji.begitu nasib jku sakarng nie.orang lain tak kerja pun ada gaji.senang2 aje nak cuti.aku samapi dmm2 mcm nie pun kna datang kerja jgk.nak buat mcm mana kita ni kuli....diaorang tu bos.terimalah hakikat.aku pun tak de mood ang tak de ifea nak tulis aper hari nie.stop au stop cni dlu.lain kali jumpa dgn corwetan yang lbh menrik.ok....bye2

Wednesday, August 4, 2010

4 ogos 2010

selamat pagi semua......hari aku mcm tak de mood nak wat kerja.....tp kna buat jgk sbb banyak kerja yang tertangguh....akibat gla lyn fb.sebenarnya aku tak chat hari nie.dmm.tp terpaksa gagahkan kaki ke tempat krja.....kerana bnyk kerja yang tak siap.....penat rasanya nie.balik kg igt nak rehat.tp ado kenduri tk blh rehat plk....aduh penatnyer.....blalah aku nak dapt kerja lain....yang cutinya banyak hari skit.....begitu kuat kuat dugaan mu kepada ku ya Allah....sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui segalanya dan Menyanyangi diri ku ini.ado satu hal plk.dalm fb tu ado sorang mamat nie.baru jer knal siap bera abg2 lagi.aku tak sukalah mcm tu.aku bkn nya jenis yang romantik pun.nak romantik tggu kahwin dulu.hahahah.tu orng panggil romantik tak bertempat.geli plk aku bla ber abg2 dalm fb nie.semua yang dlm fb tu aku anggap sama jer.semua kawan2 aku tak lbh dari itu....hihihi.buat mereka2 kat fb tu jgn ambik hati yer.

Tuesday, August 3, 2010

03 ogos 2010

salam.hari nie mcm tak de mood jer nak menulis kat blog.rasa nak dmm pun ada gak nie.mlm td startnye.nie mesti kes bdk kat tempat kerja yang bawa virus.sakit tekak pun aser jgk nie.nak wat kerja pun tak de mood.nak g klinik pun mls.huhuhu.....tp klu tak g klinik takut melaratlah plk.bos aku nie pun satu bla nak datng sain gaji pun tak thulah.klu tak blh aku cuti.nie nak cuti pun tak senang.aku dah tak larat dah nie......huhuhu

Monday, August 2, 2010

01/08/10

salam pagi isnin.aku raso dah banyak hari tak menulis kat blog aku nie.sbuk n banyak kerja punya psl tu yang tak sempat nak write kat cni....hari tu balik kg best ado kenduri lagi.huhu...pnat jgn cakaplah.orng lain punya kerja tp aku ngn adik aku yng jadi mangsa.tak pelah wat kerja seiklas mungkin biar penat asl dapt pahala.igt blik nak makn durian tp dah ader kenduri nak cr durian pun tak sempat.mlm after kenduri keluar g jumpa member sklah.mak aii tak berubah mukonyer wlaupun dah kahwin.hihihi....tp mmg lawaklah kawan aku tu takut bini rupanya.hihihi....ado hati nak ngorat aku.....tp dpn bini penakut.....hihihi.aku bab laki2 orng nie tak mainlah.hihihi.yang solo msh ramai lagi.InsyaAllah.oklah untuk hari nie coretan aku kat blog aku nie...lain kali jumpa lagi dgn cerita yang lbh hot dan menarik....bye.salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...