KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, July 28, 2010

28 julai 2010

aku skarang nie tgh boring...nka balik moto lak orng bawak....dah thu nak g meeting lama apasallah bawak motor aku.....nak balik rumah pun tak blh.....nak g beli makanan pun tak blh....perut dah berkerocong dah nie...gram btl aku mcm nie.....dia kuar past nie sdpa2 jer.g lah nagn ranger ke tadi....buang masa aku jer dok ofis nie time rehat.dah la aku rendam cadar td...sempat kering ke tak?tak thulah....nal lapik ngn aper mlm nie klu tak kering.guna totol tak best lak...panas.mengantuk pun dah tahap maksimun nie....boring pun thap dewa nie....hahhahah,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...