KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 28, 2010

28 Oktober 2010

salam
dah lama tol aku tak m enulis kat blog aku nie.bkan mals anak menulis tp tak de idea nak tlis aper.huhuk.hari nie aku bengang bos aku tkar beteri tel nagn aku....igt nak tkar smlam tp dia busy meeting.hri tanya engineer aku dia tak der g mana entah....nak maraha tol aku.dah la bateri dia kong....tak kan 24 jam nak kna cas.main msg 2 3 keping pun blh low bateri ker?huhukhangin satu badan aku di buatnyer......huhuk

28 Oktober 2010

salam
dah lama tol aku tak m enulis kat blog aku nie.bkan mals anak menulis tp tak de idea nak tlis aper.huhuk.hari nie aku bengang bos aku tkar beteri tel nagn aku....igt nak tkar smlam tp dia busy meeting.hri tanya engineer aku dia tak der g mana entah....nak maraha tol aku.dah la bateri dia kong....tak kan 24 jam nak kna cas.main msg 2 3 keping pun blh low bateri ker?huhukhangin satu badan aku di buatnyer......huhuk

Wednesday, October 13, 2010

13 oktober 2010

salam.selamat pagi.lama btl rasanya aku tak menulis kat blog ku nie.tak ada idea yang menaraik yang nak aku tlis kat cnie.huhuk.semua benda yang sama sahaja.mggu lps aku balik kg tp sekejap sja.tp tak perlah tgk mak ayah chat.alhamdulillah.syukur pada mu Ya Allah.hari nie mesti boring coz bos aku dah ade.aku tak blh lama2 online kat cnie.nnt tersempak ngn bos aku tak pasal2 kantoi lak.....huhuk

Saturday, September 18, 2010

18 september 2010

salam.bersua kembali.lama btl tak menulis kat bl;og nie.....sibuk nak rayo punya pasal sampai terlupa nak menulis kat blog nie.huhu.hari nie first day masuk kerja.kna kira gaji....kira2 gji .gaji aku pling skit skali.huhuhu.sdihnyer.tapi tak per lah puas hati....blh cuti lama.hahahhaha

Monday, August 30, 2010

30 Ogos 2010

salam ramadhan.dah lama tak menulis kat blog nie.tak ader iadea nak tlis aper.hari may b ader lah kot idea nak tulis aper.hari nie aku frust sgt2 coz kna bercuti dari puasa.tp nasib baik jgk aku tak blh puasa hari nie.pg tadi aku tak sdar nak bangun sahur.aku tersilap kunci alarm clock.huhuhu.biasa kunci kol 4.45.mlm td aku kunci kol 5.45.gilo ko apo aku nie....huhuhu....tp alhamdulillah Allah maha Pengasih  Dan Penyayang.Dia mengetahui segala2nya.

Tuesday, August 24, 2010

24 Ogos 2010

salam.salam ramadhan.dah lama tak menulis kat cni.cuti 3 hari interner pun tak layn..hari nie bru aktif balik guna internet.semalam busy siapkan report meeting untuk hari ni.hari igt nak siap photostart rfwi m&e tp karen plk black out.bosan tol mcm nie.dah tak thu nak buat aper dah.last2 skali tlis blog lagi bagus.hihi.nak tlis blog konon tp tak thu apa nak tulis plk.huhuhu

Sunday, August 15, 2010

15 ogos 2010

salam.hari ni sdah hari ke 5 umat islam berpuasa.ermm...alhamdulilllah aku masih lagi tak tgl puasa n jga terawih.tp sejak 2 menjak nie cepat penat ahh.sejak puasa nie mmg tak cukup masa dbuatnyer.balik kerja terus msak.....terkeraj2 nak solat magrib...past tu menagaji jap.....bersiap nak g terawih plk.....tak sempat nak rehat tol.klu nasib kain banyak basuh kain dulu.hahhahah.penat mmg tahap maksimunlah.wah brader sebelah rumah tu dah balik aa.lama tol dia balik kg.almaklumlah bln puasa mesti nak bersama family.aku jer tak balik lagi bln puasa.rindu sgt2 dah nie.huhuhu

Saturday, August 14, 2010

14 ogos 2010

salam.hari nie dah hari ke-4 umat islam berpuasa.alhamdulillah aku dah banyak melakukan perubahan dalam hdup aku dlm bln mulia ini.aku dah tak banyak tdr bln puasa nie.....setiap hari aku habiskan stu juzuk al-quran n alhamdulillah blm tinggal lagi solat terawih.aku berdoa moga Allah makbulkan segala doa ku dbln mulia nie....amin.banyak perkara yang tak dduga dalam puasa ni berlaku.....tp aku anggap tu semua duagaan dari Nya.

Wednesday, August 11, 2010

11 ogos 2010

salam..salam ramadhan al-mubarak kepada semua.alhamdulilah kita masih dberi kesempatan untuk menyambut kedatangan ramadhan lagi untuk kali ini.hari nie first day puasa.banyak perubahan yanga ku lakukan dalm hdup aku.hari ni aku mula mengaji quran wak tuzohor.bisanya klu rehat aku tdr jer.insyaallah mlm nie akn ku habiskan 1 juzuk al-quran.masih ttp segar walaupun dah separuh hari puasa.moga Allah memberi keberkatan untuk aku bagi puasa kali ini.Amin.

Monday, August 9, 2010

09 ogos 2010

salam.hari nie macm tak de mood jer nk kerja coz badan rasa mcm nak dmm balik n kpala pun masih pening lagi.nie mesti penangan durian ptg semalam.best punya durian bayak aku rasa aku mkn semalam.lps magrib tak blh tahan pening sangat2.terus terlelap n kol 10 mlm bru sdar balik.tu pun kpala masih berdenyut2 lagi.adoiii....mmg powerlah durian semalam.balik umah hangin satu badan aku.brader sblah tu parking dpn pintu pagar umah aku lagi.dia ingat rumah aku share ointu pagar nagn umah dia kot.eii raso nak calar jer keto dia tu...tp sabar jer....samapi maso aku buatlah.hahhahah.balik umah igt nak restkan badan...aduh dai wat hal lagi.dia drill dinding nak wat apo lagi.hangin jer aku.rase mcm nak sound jer....tapi takut orng cakap aper plk....so aku diam  ajer.huhuhu

Sunday, August 8, 2010

08 ogos 2010

salam.hari nie tiada beza dalm hidupa ku....sama seperti harihari yang ku lalui sblm ini.cuma bezanya hari nie aku tak datang ngn moto coz moto ku masuk bengkel hari nie.entah bla nak sipa pun aku tak thu.klu tak esok.lusalah jawabnyer.cepat2lah sipa harapnye.nak best klu asyik nak mnumpang orang jer.kat sbl umah aku ader jiran baru.orang bujang ker dah kahwin aku tak thulah.tapi nampak mcm berlagak aje.tahulah aku g kerja naik moto buruk dia lak naik v6.tp ada aku heran.hahhahahah.dah la suka parking kat dpan pintu pagar umah aku.suka2 hati dia jer nak parking mna2.tak suka tol aku orang mcm tu.hhahahhah.wahatever pun malas aku nak lyn orang macam tu.huhuhu

Thursday, August 5, 2010

05 ogos 2010

salam.ari ni aku tak berapa chat lagi.tapi aku gagahi kaki ku untuk ke tempat kerja.bkn aper.klu tak datang kerja mana nak dapt gaji.aku kan gaji hari.ader kerja adalah gaji.tak de kerja tak derlah gaji.begitu nasib jku sakarng nie.orang lain tak kerja pun ada gaji.senang2 aje nak cuti.aku samapi dmm2 mcm nie pun kna datang kerja jgk.nak buat mcm mana kita ni kuli....diaorang tu bos.terimalah hakikat.aku pun tak de mood ang tak de ifea nak tulis aper hari nie.stop au stop cni dlu.lain kali jumpa dgn corwetan yang lbh menrik.ok....bye2

Wednesday, August 4, 2010

4 ogos 2010

selamat pagi semua......hari aku mcm tak de mood nak wat kerja.....tp kna buat jgk sbb banyak kerja yang tertangguh....akibat gla lyn fb.sebenarnya aku tak chat hari nie.dmm.tp terpaksa gagahkan kaki ke tempat krja.....kerana bnyk kerja yang tak siap.....penat rasanya nie.balik kg igt nak rehat.tp ado kenduri tk blh rehat plk....aduh penatnyer.....blalah aku nak dapt kerja lain....yang cutinya banyak hari skit.....begitu kuat kuat dugaan mu kepada ku ya Allah....sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui segalanya dan Menyanyangi diri ku ini.ado satu hal plk.dalm fb tu ado sorang mamat nie.baru jer knal siap bera abg2 lagi.aku tak sukalah mcm tu.aku bkn nya jenis yang romantik pun.nak romantik tggu kahwin dulu.hahahah.tu orng panggil romantik tak bertempat.geli plk aku bla ber abg2 dalm fb nie.semua yang dlm fb tu aku anggap sama jer.semua kawan2 aku tak lbh dari itu....hihihi.buat mereka2 kat fb tu jgn ambik hati yer.

Tuesday, August 3, 2010

03 ogos 2010

salam.hari nie mcm tak de mood jer nak menulis kat blog.rasa nak dmm pun ada gak nie.mlm td startnye.nie mesti kes bdk kat tempat kerja yang bawa virus.sakit tekak pun aser jgk nie.nak wat kerja pun tak de mood.nak g klinik pun mls.huhuhu.....tp klu tak g klinik takut melaratlah plk.bos aku nie pun satu bla nak datng sain gaji pun tak thulah.klu tak blh aku cuti.nie nak cuti pun tak senang.aku dah tak larat dah nie......huhuhu

Monday, August 2, 2010

01/08/10

salam pagi isnin.aku raso dah banyak hari tak menulis kat blog aku nie.sbuk n banyak kerja punya psl tu yang tak sempat nak write kat cni....hari tu balik kg best ado kenduri lagi.huhu...pnat jgn cakaplah.orng lain punya kerja tp aku ngn adik aku yng jadi mangsa.tak pelah wat kerja seiklas mungkin biar penat asl dapt pahala.igt blik nak makn durian tp dah ader kenduri nak cr durian pun tak sempat.mlm after kenduri keluar g jumpa member sklah.mak aii tak berubah mukonyer wlaupun dah kahwin.hihihi....tp mmg lawaklah kawan aku tu takut bini rupanya.hihihi....ado hati nak ngorat aku.....tp dpn bini penakut.....hihihi.aku bab laki2 orng nie tak mainlah.hihihi.yang solo msh ramai lagi.InsyaAllah.oklah untuk hari nie coretan aku kat blog aku nie...lain kali jumpa lagi dgn cerita yang lbh hot dan menarik....bye.salam

Wednesday, July 28, 2010

28 julai 2010

aku skarang nie tgh boring...nka balik moto lak orng bawak....dah thu nak g meeting lama apasallah bawak motor aku.....nak balik rumah pun tak blh.....nak g beli makanan pun tak blh....perut dah berkerocong dah nie...gram btl aku mcm nie.....dia kuar past nie sdpa2 jer.g lah nagn ranger ke tadi....buang masa aku jer dok ofis nie time rehat.dah la aku rendam cadar td...sempat kering ke tak?tak thulah....nal lapik ngn aper mlm nie klu tak kering.guna totol tak best lak...panas.mengantuk pun dah tahap maksimun nie....boring pun thap dewa nie....hahhahah,

Tuesday, July 27, 2010

27 julai 2010

assalamualaikum......hari bru nak start menulis kat blog nie.....tapi tak thu nak tlis aper....otak pun dah blank.....tadi penat sangat banyak kerja.....nie pun ader lagi yang tak settle tpi stop jap.tak layan nak wat kerja....time2 period mcm nie mood kureng skit.mcm2 hal lah ader.....skit pingganglah.....tak leh nak duduk lama n berdiri lama...huhuhu.nak lyn fb tapi mcm tk de aper jer....boring gak.hahhahah.baik menulis kat blog blh gak meluah isi hati.ye ker???

Wednesday, July 14, 2010

Blogku

salam.inilah first time aku membuat blog sendiri.tak thu aper yang nak tulis kat blog aku ni.saper2 yang thu tlglah ajarlah..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...